需要協助?

(852)3689 3256 星期一至五: 10:00-6:00;  星期六:10:00-2:00
WhatsApp: 54104583 Facebook
植髮效果
效果自然
可長久生長
痛楚極微
傷口難以察覺
植髮後無須額外打理
脫髮、植髮、有辨法

真實個案


W先生36歲,現職教師,熱愛運動,但每次運動後和沖完涼個頭髮都濕漉漉,勉強把頭髮全掃到一邊,嚴重影響外觀,印象大大打了拆扣。

W先生盡早改善是正確做法。因為脫髮情況絕不是一夜間脫落,只是大部份受患者初期都難以察覺自己有脫髮情況,到發現的時候脫髮情況已經發生有一段時間的。小部分受患者發覺後以逃避態度不面對,這只會延誤救髮良機的階段。



用家感想


W先生:「一開始自己都唔為意有脫髮,直至有日太太留意到我既髮轉、髮頂有明顯稀薄,重開始透光。個日起自己好介懷,頭髮留長左遮右遮,又唔敢剪短頭髮,唔想被人留意我既頭髮 ,特別搭電梯個時,好驚後面既人注視,好驚有日會變地中海,我唔想再拖落去,我開始不停搵解決方案,最終選擇直接植髮。

植髮後,效果好好,我唔洗再擔心頭髮邊個位置透光,任何角度影相都唔怕,而且太太重讚我望落去都後生年輕左。」